English

Uslovi korištenja

Dobrodošli na AquaBalkan Shop, te na sve informacije, servise i produkte dostupne na internetskoj stranici čija je adresa www.aquabalkan.ba. Vlasnik i administrator AquaBalkana je Aqua Balkan d.o.o., sa jedinstvenim brojem subjekta 4227748160000 i sjedištem u Kanjina bb, u Konjicu, BiH.

Prije korištenja AquaBalkan Shopa na bilo koji način, u svoje ime ili u ime pravnog lica u čije ime djelujete, izjavljujete da ste saglasni sa ovdje navedenim uslovima korištenja. Ukoliko niste saglasni sa odredbama Uslova korištenja, zatvorite AquaBalkan Shop stranicu i nemojte je koristiti.

AquaBalkan Shop vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na AquaBalkan Shopu.

Napominjemo da pošiljke šaljemo samo unutar granica Bosne i Hercegovine.

Molimo vas da naš Online Shop koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem našeg Online Shopa se obavezujete da nećete:

• koristiti Shop izvan načina opisanog Uslova korištenja;
• oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup AquaBalkan Shopu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu AquaBalkan Shopa, na AquaBalkan Shop učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti AquaBalkan Shopa;
• lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;
• koristiti AquaBalkan Shop na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti AquaBalkan Shop na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem AquaBalkan Shopa izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura AquaBalkan Shopa:
• Uslova korištenja,
• Politike privatnosti,
• Načina dostave,
• Procedure povrata,
• Proceduru ulaganja reklamacija

OPIS PROIZVODA
Iako nastojimo da fotografije i specifikacije proizvoda budu njihov ažuran, detaljan i vjedostojan prikaz, nemožemo garantirati njihovu potpunu tačnost, te zadržavamo pravo njihove promjene prema vlastitoj diskreciji.

NAČIN PLAĆANJA
Sve cijene u AquaBalkan Shopu su iskazane u konvertibilnim markama sa uključenim PDVom.

Proizvode naručene u AquaBalkan Shopu možete platiti karticama čiji je prihvat naznačen u AquaBalkan Shopu, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem.
Ukoliko plaćate doznakom, plaćate na račun Prodavca, prema platnoj instrukciji koji će vam dostaviti Prodavac. Po uspješno obavljenom plaćanju, dostavite dokaz o uplati na kontakt adresu Prodavca.
Plaćanje pouzećem se obavlja preko kurira, prilikom isporuke naručene robe.
Plaćanja narudžbi u AquaBalkan Shopu vrše se u konvertibilnim markama. Ukoliko plaćate karticama koje su vezane za račun koji nije u valuti KM, vaša banka vam može zaračunati dodatne konverzijske provizije za koje nismo odgovorni.

NAČIN DOSTAVE
Dostava narudžbi kupljenih u AquaBalkan Shopu realizira se kurirski, slanjem naručene robe na evidentiranu kupčevu adresu za dostavu narudžbe. Kada adresa za isporuku nije posebno navedena, koristi se postojeća adresa kupca za dostavu narudžbe.
Alternativno, u dogovoru sa kupcem narudžba može biti preuzeta na fizičkoj lokaciji, u radnji ili drugoj posebno naznačenoj lokaciji.
Vrijeme dostave na teritoriji BiH je između 2 i 4 dana. Više informacije o dostavi vaše narudžbe možete dobiti od AquaBalkan Shopa.
Dostava se naplaćuje u iznosu naznačenom u AquaBalkan Shopu.
NAPOMENA: Dostava za račune vrijednosti preko 200,00 KM (uključujući i 200,00 KM) do cca 10kg težine je besplatna, s tim da je transport kajaka i kanua kupac dužan sam organizovati.

ULAGANJE REKLAMACIJE
U slučaju reklamacije, odmah po uočenom nedostatku kupac je dužan kontaktirati AquaBalkan Shop, te ispuniti i dostaviti pisanu reklamaciju na kontakte Prodavca.

POVRAT I ZAMJENA ROBE
U slučaju da kupcu iz određenog razloga ne odgovara artikl isti je moguće zamijeniti za drugi artikl u istoj ili većoj vrijednosti. AquaBalkan Shop ne vrši povrat novca.
U slučaju zahtjeva za zamjenom robe, zamjenska roba će biti poslana kupcu, samo po prijemu izvorno naručene robe u ispravnom stanju. Trošak zamjene robe je na teret kupca, osim u slučaju kada je kupcu isporučena pogrešna ili neispravna roba.

IZMJENE USLOVA KORIŠTENJA
Prodavac zadržava pravo da izmjeni Uslove korištenja, te pravilnika i procedura AquaBalkan Shopa. Sve izmjene će biti objavljene na AquaBalkan Shopu i stupaju na snagu danom njihove objave.
Dužni ste provjeriti sadržaj Uslova korištenja, kao i pravilnika i procedura prilikom svakog pristupa AquaBalkan Shopu. Upotrebom AquaBalkan Shopa na bilo koji način, izjavljujete svoju saglasnost sa uslovima korištenja, pravilnicima i procedurama koje su važeće u trenutku vašeg korištenja iste.

KONTAKTI
Za sve upite obratite nam se na naše kontakte naznačene na našoj web stranici.
Kontaktirati nas možete:
Poštom na adresu: Aqua Balkan d.o.o, Kanjina bb, 88400 Konjic
Emailom: info@aquablakna.ba
Telefonom: na broj (036) 287 008